Home Këshilla Hoxhë Eroll Nesimi: Si ta dini se keni sihër në shtëpi?

Hoxhë Eroll Nesimi: Si ta dini se keni sihër në shtëpi?

0 views
0
SHARE

Hoxhë Eroll Nesimi: Si ta dini se keni sihër në shtëpi?

Ka shumë simptome të cilat tregojnë se shtëpia ja sihër për një person apo gjithë familjen.

Ne do ti përmendim më kryesoret prej tyre:

Mosmarrëveshjet e shumta mes familjes pa arsye apo me arsye të pa kuptimta – pra për pak gjëra nervozohen mes vete;

Ëndrra të këqija shumë të shpeshta;

Grisja e rrobave ose të bëra me gjak;

Gjetja e vezëve në tavan ose nëpër shtëpi;

Përhapja e shumë insekteve pa arsye;

Ndëgjimi i zërave, zhurmave ose sikur dikush ecë në shtëpi ose tavan;

Humbja e rrobave apo gjërave në shtëpi dhe gjetja e tyre shumë më vonë;

Frikësimi i fëmijëve sidomos natën ose në gjumë;

Njeriu ndjenë rehati jashtë shtëpisë kurse kur kthehet në shtëpi nuk e ndjen veten të rehatshëm;

Këto ishin ndër simptomet kryesore kur shtëpija ka sihër ose është e banuar me xhin.

SHARE
Previous articlePranvera ” Stina Hixhames”
Next articleSi te bejme rukje ne Pepsi dhe Cola apo dicka te ngjashme?
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here