Home Edukim Houthit e varrosin Ali Salehin jo sipas traditës

Houthit e varrosin Ali Salehin jo sipas traditës

0 views
0
SHARE

Ish-presidenti i Jemenit Ali Abdullah Saleh u varros në vendlindjen e tij, fshatin Al-Ahmar pranë Sahnan, me një varrim jo të zakonshëm.

Sipas njoftimeve, një zyrtar ushtarak në milicinë iraniane të Houthive, i cili mbikëqyri sulmin ndaj shtëpisë së Saleh, mbikëqyrte gjithashtu varrimin.
Militantët Houthi varrosën Salehin në prani të birit të tij Madin, nipit të tij Muhammed Saleh, kryetarit të Dhomës së Përfaqësuesve Yahya al-Ra’i dhe udhëheqësit të Houthive Abu Hakim.
Është konfirmuar se ata që ishin gjatë varrimit të tij ishin të kufizuar në numër – rreth 20 njerëz./KohaIslame.com/

SHARE
Previous articleTurqia, shteti i parë që sjell ndihma për Shqipërinë e përmbytur
Next articleMJALTI KUNDËR BRONHITISIT
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here