Home Këshilla Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

0 views
0
SHARE

Shkencëtarët gjerman kanë bërë hulumtime të shumta dhe thanë:

“Ashti i kokës ndikon në punën e hipofizës.” Ky nxit tajitjen e 72 hormoneve nga hipofiza që më pastaj veprojnë në gjëndrat tjera me tajim të brendshëm.

Pra, çdo çrregullim në punën e hipofizës në lidhje me cilindo hormon e shkakton sëmundje, ndërsa hixhami i bërë në ashtin e kokës shëron 72 sëmundje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here