Home Këshilla Hixhameja eshte prej ilaceve me te dobishem

Hixhameja eshte prej ilaceve me te dobishem

0 views
0
SHARE

Hixhmaja (nxjerrja e gjakut qe ne vende te caktuara eshet tubuar me vakuam)per te cilen i Derguari i Allahut salallahu alejhi ue selam,ka thene:”Hixhameja eshte prej ilaceve me te dobishem…”(Buhariu dhe Muslimi.)
Sot, ne shume spitaleka njerez te specializuar per hixhman qi i ushtrojne te gjitha llojet e kesaj procedure te pranuar edhe nga vete mjeket.
Per hixhamen jane shkruar shum libra qe gjinden lehte ne librarite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here