Home Këshilla Hixhama relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën, rregullon problemet e gjumit

Hixhama relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën, rregullon problemet e gjumit

0 views
0
SHARE
Hixhama largon toksinat, rritë imunitetin, rritë qarkullimin lokat të gjakut, rregullon energjinë elektromagnetike, balancon funksionin e organeve dhe largon stresin. Nuk ka efekte anësore.

Relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën,
rregullon problemet e gjumit si pagjumësinë, gjumin e tepërt etj.

Ka thënë Profeti alejhi selam:
”Nuk ka ilaç që mund të krahasohet
me lëshimin e gjakut dhe hixhamen.” (Buhariu

Kontakto Dr

Flakron Sabedini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here