Home Këshilla HIJAMA DETOX RELAX

HIJAMA DETOX RELAX

0 views
0
SHARE

HIJAMA DETOX RELAX

Terapi shumë efikase për dhimbjet e gjurit té cilat jané shfaqur si rezultet i inflamacionit(pezmatimit), artritit ose lëndimeve të lehta, traumave të gjurit të cilat shkaktohen si rezultat i shumë faktorve si:

– Gjuri ënjtet

– Disa herë mund të grumbullojë ujë ose gjak

– Lëvizjet kufizohen dhe ecja vështirësohet

– Pacienti ka pengesë në zbritjen ose ngjitjen e shkallëve

– Pacientët nuk mund të flenë gjatë natës sepse kur grumbullohet mjaft ujë ose gjak tek gjuri, si pasojë e presionit krijohet dhimbje e padurueshme.

Nërsa në rastet kur gjuri është prekur nga reumatizma atëher paraqitet me këto simptoma:

– gjuri ka ënjtje,

– gjuri ka skuqje,

– pacienti ka temperaturë lokale,

– pacienti mund të ketë dhe temperaturë të përgjithshme trupore.

Pejgamberi alejhi we selam ka thénë : “Kërkojeni shërimin në gjëra të lejuara…”

Përgatiti Inf.Qendresa Paqarizi
Çertifikuar për Hixhame

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here