Home Këshilla FRENO HIDHËRIMIN

FRENO HIDHËRIMIN

0 views
0
SHARE

FRENO HIDHËRIMIN

Nëse të vjen një mesazh që të nervozon, vonoje kthimin e tij deri nesër. Mos e kthe menjëherë, sepse ke për të parë që vonimi i kthimit të ka bërë të shkruash një mesazh me urtësi ose do të shohësh që ai mesazh nuk e meriton kthimin e tij.

“Dhe ngutuni në falje mëkatesh nga Zoti juaj dhe për në Xhennet, gjërësia e të cilit është si gjërësia e qiejve dhe e tokës, i përgatitur për të devotshmit. Të cilët japin kur kanë mundësi edhe kur janë në vështirësi dhe që e frenojnë hidhërimin, që u falin njerëzve…” (Ali Imran: 133, 134)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

SHARE
Previous articleFara që njihet si ilaç i të gjitha sëmundjeve
Next article26 Përdorimet e mjaltit
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here