Home Këshilla Fjala, e cila i ruan vendet e turpshme të njeriut nga vështrimet...

Fjala, e cila i ruan vendet e turpshme të njeriut nga vështrimet e xhinnëve kur hyn në banjo

65 views
0
SHARE

Muhammedi alejhis-selam thotë: ” Fjala, e cila i ruan vendet e turpshme të njeriut nga vështrimet e xhinnëve kur hyn në banjo apo nevojtore, është:

BISMIL-LAHI, ALL-LLAHUMME INNI E’UDHU BIKE MINEL HUBTHI VEL HABAITH [” Me emër të All-llahut, o Zot, më ruaj nga e ndyra dhe ndytësirat “.] (Buhariu dhe Muslimi nga Enes bin Maliku).

  1. b) Kur dalim nga banjoja apo nevojtorja themi:

GUFRANEKE [“Kërkoj faljen tënde o Zot “.] (Hadithi hasen, Ebu Davudi dhe Tirmidhiu nga Aisheja, nëna e besimtarëve).

SHARE
Previous articleÇaste të çmuara
Next articleDisa fakte në lidhje me dëshpërimin
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here