Home Këshilla Efekti i lutjeve të mbrëmjes

Efekti i lutjeve të mbrëmjes

0 views
0
SHARE

Efekti i lutjeve të mbrëmjes

E ndërrojnë gjendjen në një gjendje tjetër.
E shërojnë të sëmurin që ka kohë i shtrirë.
E largojnë mërzinë (pikëllimin) që e ka lodhur mendjen.

“Robi ndodhet më afër Zotit të tij, atëherë kur ai është në sexhde. Prandaj, lutuni sa më shumë në sexhde.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

SHARE
Previous articleLutje profetike për ankthin dhe stresin
Next articleVESHJA E RROBAVE”
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here