Home Këshilla Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe

Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe

0 views
0
SHARE

Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe

E’udhu bi kelimatil-lahit-tammati min sherri ma halaka.

(tre herë në mbrëmje… eshte mire dhe te perseritet shpesh kur hyn ne nje vend te huaj, apo kur ulesh ne ndonje shtepi apo vend tjeter)

(Kërkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të All-llahut nga sherri (e keqja) që ka krijuar)

 

SHARE
Previous articleArabi Saudite, raketë balistike jemenite kundër Riadit
Next articleA ka ilaç për frikën ?
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here