Home Këshilla Duaja qe i ndihmon studenteve per provim dhe veshtiresi te tjera jetesore

Duaja qe i ndihmon studenteve per provim dhe veshtiresi te tjera jetesore

0 views
0
SHARE

Duaja qe i ndihmon studenteve per provim dhe veshtiresi te tjera jetesore

Allahumme la sehla ila ma xhealtehu sehla we ennte texh’alul hazne idha shi’te sehla.

“O Allahu im! Ska lehtesi pervec asaj qe Ti e ben te lehte. Ti je Ai qe te veshtiren kur te duash, e ben te lehte.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here