Home Këshilla Duaja për largimin e panikut dhe qetsimin e trupit 

Duaja për largimin e panikut dhe qetsimin e trupit 

111 views
0
SHARE

Duaja për largimin e panikut dhe qetsimin e trupit
Muhammedi alejhi selam, ua mësonte shokëve të tij këtë lutje para gjumit për largimin e panikut.

Kërkoj mbrojtjen e Allahut me fjalët e tij të përkryera, nga zemërimi i Tij, e keqja e robërve të Tij, nga ngacmimet e shejtanëve dhe prezenca e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here