Home Këshilla Duaja per largimin e kurthave te shejtanit

Duaja per largimin e kurthave te shejtanit

0 views
0
SHARE

EUDHU BI KELIMATIL-LAHIT TÄMMÄTI EL-LETI LA JUXHÄVIZUHUNNE BERRUN VE LA FAXHIRUN MIN SHERRI MA HALEK, VE BERE-E VE DHER-E, VE MIN SHERRI MA JENZILU MINES SEMÄI, VE MIN SHERRI MA JA’ERUXHU FIHA, VE MIN SHERRI MA DHERE-E FIL ARDI, VE MIN SHERRI MA JEHRUXHU MINHA, VE MIN SHERRI FITENIL LEJLI VEN NEHÄR, VE MIN SHERRI KUL-LI TÄRIKIN IL-LA TÄRIKAN, JETRUKU BI HAJRIN, JÄ RAHMÄN..

(( Kerkoj mbrojtje me fjalet e persosura te Allahut, te cilat nuk mund ti tejkaloje asnje i devotshem e as i prishur, nga demi i asaj qe ka krijuar, e ka krijuar nga asgjeja dhe e ka shperndare, nga demi i asaj qe zbret nga qielli, nga demi i asaj qe ngjitet ne te, nga demi i asaj qe eshte mbi toke dhe i asaj qe del nga ajo, nga demi i sprovave te nates dhe te dites dhe nga demi i ndodhive te nates pervec ndodhive qe sjellin te mira, o i Gjithmeshirshem))) >>Ahmedi 3/419 me sened te vertete. Iben Sunnij nr. 637..

Abdulkader Arnauti e ka vertetuar senedin e tij ne vleresimin e tij te librit te Tahaviut, fq 133.

SHARE
Previous article6 ajetet e shërimit
Next articleKush hyn në treg dhe thotë
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here