Home Këshilla Duaja me rastin e frikës në gjumë

Duaja me rastin e frikës në gjumë

0 views
0
SHARE

Duaja me rastin e frikës në gjumë

Eudhu bi kelimetil lahit tammati, min gadabihi ve ikabihi ve sherri ibadihi ve min hemezatish shejtanin ve en jahdurun.
Këkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të Allahut nga zemërimi dhe nga mashtrimet e shejtanve dhe nga prania e tyre (shejtanve).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here