Home Këshilla DUAJA KUR KEMI SHQETËSIME NATËN

DUAJA KUR KEMI SHQETËSIME NATËN

0 views
0
SHARE

DUAJA KUR KEMI SHQETËSIME NATËN

أعوذ بكلمات الله التامات من غضبه وعقابه، وشر عباده، ومن همزات الشيطان وأن يحضرون
Kërkoj mbrojtje nga Allahu, që me fjalët e Tij të përsosura të më ruajë nga
zemërimi i Tij dhe nga dënimi i Tij, të më ruajë nga të këqijat e njerëzve, të
më ruajë nga ngasjet e Shejtanit, që kërkon të ndikojë tek unë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here