Home Këshilla Duaja kur kemi dhimbje në trup! Fjalët që duhet të themi.

Duaja kur kemi dhimbje në trup! Fjalët që duhet të themi.

0 views
0
SHARE

Është e zakonshme që gjatë jetës njeriu të pësojë dhimbje në trup. Në të shumtat e rasteve njerzit hutohen dhe nuk dinë çfarë të bëjnë.

Fjalët që duhet të themi janë:

Bismil-lah.(3 herë) E’udhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhádhiru. (7 herë)

Në emër të All-llahut. Kërkoj mbrojtjen e All-llahut me fuqinë e Tij nga e keqja e kësaj që ndiej dhe frikësohem.

Muslimi 4/1782.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here