Home Këshilla Duaja kunder vershimit. Thuaje

Duaja kunder vershimit. Thuaje

0 views
0
SHARE

Duaja kunder vershimit

Allahume havalejna la alejna.Allahume alel akami vedh dhirabi,ve butunil evdijeti ve menabitish shexheri.

O Allahu im rreth nesh e jo mbi ne. o Allahu im,ktheje kodrave dhe kodrinave pyejeve dhe luginave

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here