Home Këshilla DOBITE E HIXHAMES SE THATE

DOBITE E HIXHAMES SE THATE

120 views
0
SHARE

PERFITIMET DHE DOBITE E HIXHAMES SE THATE

1.Ben qetesimin e dhimbjeve dhe mbledhjen e gjakut.
2.Ben dobi ne semurjet e mushkerive.
3.Gjate ndezjes se veshkeve.
4.Ne ndezjen e cipes se zemres dhe nervave nenbarkore dhe te muskujve te gjoksit
5.Ne nderprerjen e rrjedhes se gjakut te permuajshmeve dhe te rrjedhes se gjakut nga hunda.
6.Ne sherimin e gazerave te stomakut.
7.Hixhameja e thate e zen vendin e vetkontrollit dhe shpuarjes se kerdhokullit d.m.th transferimit te gjakut prej damarit te te semurit,vecanerisht,te femijet,apo te ata te te cilet nuk mund te gjenden venat nga alkooli.

SHARE
Previous articleKur grindet me ty të done ty!
Next articlePërse dëshpërohesh kur ke ilaçin me gjashtë përbërës
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here