Home Këshilla Disa prej shenjave se shtepia eshte e goditir me sihr ose shejtan...

Disa prej shenjave se shtepia eshte e goditir me sihr ose shejtan qe jane brenda ne të

167 views
0
SHARE

Disa prej shenjave se shtepia eshte e goditir me sihr ose shejtan qe jane brenda ne të:

– Probleme te pa nderprera pa asnje shkak
– Momenti qe futesh ne shtepi fillon mos rahatia, ndersa dalja prej saj te jep qetsi e rahati
– Lëvizja e gjerave, p.sh: lë nje send në nje vend ndersa e gjen ne nje vend tjeter
– Degjimi i zerave, sikur dikush te therret a ne realitet akush s’ka thirrur
– Fikja/ ndezja e drita vetvetiu

Allahu e di me se miri!

 

SHARE
Previous articleBin Selmani në Meke, plotë policë i bëjnë roje…
Next articleThuaje kete lutje per prishjen e mesyshit
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here