Home Këshilla Dhimbja e shpines dhe trajtimi me Hixhame!

Dhimbja e shpines dhe trajtimi me Hixhame!

0 views
0
SHARE

Dhimbja e shpines dhe trajtimi me Hixhame!

Hixhamja ndihmon ne menjanimin dhe në ë shumten e rasteve eliminimin e dhimbjeve të shpines në terësi pa ndonjë efekt anësor.

Deri 80% e njerëzve së paku njëherë në jetë kanë dhembje shpine, ndërsa te 14% e njerëzve dhembja iu zgjat më shumë se 2 javë. Këto dhembje janë shkak shumë i shpeshtë i trajtimit mjekësor dhe mungesës në punë.

Shkaktaret:
Puna në zyrë dhe qëndrimi ulur për shumë orë, mbajtja e peshave, apo dhe mugesa e aktivitetit fizik, mbipesha etj…janë disa nga arsyet që sjellin dhimbjen e mesit

Përzgjodhi dhe përshtati inf.Qendresa Paqarizi ( hixhamiste e Certifikuar)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here