Home Edukim Deklarata e Londrës: Terrorizmi vazhdon të jetë kërcënim për të gjithë

Deklarata e Londrës: Terrorizmi vazhdon të jetë kërcënim për të gjithë

39 views
0
SHARE

Publikohet Deklarata e Londrës e NATO-s: Terrorizmi vazhdon të jetë kërcënim për të gjithë ne, me të gjitha llojet dhe manifestimet e tij.

Deklarata e Londrës: Aleanca duhet së bashku t’i trajtojë mundësitë dhe sprovat e lindura nga popullsia në rritje dhe politikat ndërkombëtare të Kinës.
Deklarata e Londrës: Harxhimet e mbrojtjes të aleatëve, përveç SHBA-së, rriten tashmë 5 vite. Në mbrojtje është bërë investim mbi 130 miliardë dollarë.

SHPËRNDAJE

http://mesazhi.com/deklarata-e-londres-terrorizmi-vazhdon-te-jete-kercenim-per-te-gjithe/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here