Home Këshilla Dashuria e rrejshme shkaktar magjia apo djalli.

Dashuria e rrejshme shkaktar magjia apo djalli.

374 views
0
SHARE

Dashuria e rrejshme
Personi, burrë apo grua, nuk është në dashuri me personin tjetër, por është i fiksuar rreth tij/saj, vazhdimisht mendon për të/atë, e sheh personin kudo dhe mund të mendoj se ai është me të vërtetë në dashuri, ndërsa logjikisht nuk ka prirje apo arsye të jetë i tërhequr nga ky person. Ne shpesh shohim një interes për personin e dytë të martohet me të parin, qoftë kjo sentimentale apo materiale, ose për interes të një personi të tretë.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here