Home Këshilla Çka e shkakton stresin, lakminë dhe brengat?

Çka e shkakton stresin, lakminë dhe brengat?

87 views
0
SHARE

Çka e shkakton stresin, lakminë dhe brengat?

Doktor Rasel Sisel nga Universiteti “Kornel”, dega e mjekësisë, thekson katër shkaqet më të përhapura për rrënimin e trupit dhe organeve të tij. Ato janë:

  1. Prishja e martesës;
  2. Vështirësitë materiale dhe pikëllimi;
  3. Vetmia dhe stresi; dhe
  4. Urrejtja dhe lakmia;

Në fjalimin e tij në Shoqatën e stomatologëve amerikanë, doktor Vilhem Majk Gojngel deklaron: “Ndjenjat negative si frika dhe stresi mund të shkaktojnë shpërbërjen e kalciumit në trup e që automatikisht shkakton rënien e dhëmbëve.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here