Home Këshilla Cfarë po pret …

Cfarë po pret …

0 views
0
SHARE

Cfarë po pret …

Detox (pastrim nga helmet), imunobuster (forcim i imunitetit), analgjetik (largon dhembjen), antiinflamator ( zbutë ndezjet), antipsikotik (zbutë gjendjet e rënda psikike), hiperemik (rritës i vellimit të gjakut qarkullues), termoterapi (balansim të temperaturës lokale), relaksans (largon stresin dhe tensionin nervor), antihipertenziv (rregullon tensionin e gjakut) dhe shumë dobi të tjera.

Ka thënë Profeti alejhi selam: 
”Nuk ka ilaç që mund të krahasohet
me lëshimin e gjakut dhe hixhamen.” (Buhariu)

Dr.med. Flakron Sabedini
Hixhama Therapist.

SHARE
Previous articleSi munden disa burra ti godasin gratë e tyre me mizori …
Next articleMos e prish!
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here