Home Këshilla Cdokush kush e ka fiksim me leshu vendlindjen (pa aresye te madhe...

Cdokush kush e ka fiksim me leshu vendlindjen (pa aresye te madhe ju lutem degjojeni kete sure cdo dite)

0 views
0
SHARE

Cdokush kush e ka fiksim me leshu vendlindjen (pa aresye te madhe ju lutem degjojeni kete sure cdo dite)

E sidomos ajetet 30 deri 50 degjjeni ose lexojeni me shpesh

SHARE
Previous articleRukje për probleme me Ecje & Paralizë – Shërim me Kuran
Next article7 rregulla të lumturisë 
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here