Home Këshilla Bazat e lumturisë

Bazat e lumturisë

110 views
0
SHARE

Bazat e lumturisë:
– Mos urrej asnjë njeri, sado që të gabojë ndaj teje!
– Mos u brengos asnjëherë dhe vetëm shtoji lutjet!
– Jeto në thjeshtësi, sado që të jesh i ngritur!
– Mendo për të mira, sado që sprovat janë të shumta!
– Buzëqesh (vazhdimisht), edhe atëherë kur zemra të pikon gjak!
Këto janë të bukurat e lumturisë shpirtërore.

SHARE
Previous articleO shpirt i mbingarkuar!
Next articlePreshi (Kurrath) – MJEKËSIA E PEJGAMBERIT
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here