Home Këshilla Apatia (Indiferenca) e shkaktuar nga magjia apo mësyshi (hasedi)

Apatia (Indiferenca) e shkaktuar nga magjia apo mësyshi (hasedi)

328 views
0
SHARE

Apatia (Indiferenca)
Personi humb të gjithë motivimin dhe nuk ndërrmerrë asgjë.  Apatia
Personi humb të gjithë motivimin dhe fillon asnjë veprim. Ai vazhdimisht do të shtyjë gjërat, duke fjetur gjatë gjithë kohës, duke filluar marrjen e veprimeve, por shpejt duke e dorëzuar (i lënë) …

SHARE
Previous articleDuaja për largimin e panikut dhe qetsimin e trupit 
Next articleDashuria e rrejshme shkaktar magjia apo djalli.
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here