Home Këshilla Ambicja (Celësi i suksesit Dr.Aid El Karni )

Ambicja (Celësi i suksesit Dr.Aid El Karni )

123 views
0
SHARE

Ambicja është një valë e vazhdueshme, një vullkan
i fuqishëm, një këmbëngulje serioze, ajo është
një flutarake e cila e hedh në majet më të larta pronarin
e saj!
Ambicja është një zemër vërshëllyese, një
shpresë e largët, një shpirt i madh, ndaj dhe kujt i
jepet ambicja, ai fluturon me të nga maja në maje,
udhëton me të nëpër detërat e fantazive, edhepse
fizikisht qëndron në vend.
Ngritu, e shfaqu në fushën e punës dëboje zbrazëtin, e hyr në turmën e njerëzve serioz
Ec o i gjallë, vrapo e shpejto përpara sepse më shpejt se ti vdekja të ndjek nga mbrapa njerëzit në pamjet, gjakun dhe mishin e tyre nuk paraqiten me ndryshime, thuajse të gjithë janë njësoj, por, ajo që i bënë ata të duken të ndryshë
ndërmjet vete, është diçka tjetër, ajo është: Ambicja
Mund të thuash që një ambicioz të numërohet sa
njëmijë frymorë të tjerë.

Celësi i suksesit libër i shkruar nga Dr.Aid El Karni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here