Home Këshilla Ai i cili ndien një sëmundje le të lexojë pas namazit të...

Ai i cili ndien një sëmundje le të lexojë pas namazit të sabahut 40herë këtë lutje

0 views
0
SHARE
Transmetohet nga h. Sadiku që Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë, ai i cili ndien një sëmundje le të lexojë pas namazit të sabahut 40herë këtë lutje:
“Në emër të All-llahut , Mëshiruesit, të përgjithshëm Mëshirëbërësit, Falënderimi i takon All-llahut, Zotit të botëve. All-llahu na mjafton dhe Ai është mbrojtësi më i mirë! Është i Lartë Ai, Krijuesi më i mirë. Nuk ka fuqi as energji përveç All-llahut të Madhëruar dhe të Lartë.
Pas leximit me duar fërkohet vendi i dhembjes. Kjo lutje është mirë të përsëritet disa ditë. (fq. 377)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here