Home Këshilla A ndiheni qe jeni ne depresion, i stresuar i rrethuar me padrejtesi?...

A ndiheni qe jeni ne depresion, i stresuar i rrethuar me padrejtesi? Degjoje ose lexoje kete sure dhe me lejen e Zotit do largohet merzia

0 views
0
SHARE

A ndiheni qe jeni ne depresion, i stresuar i rrethuar me padrejtesi? Degjoje ose lexoje kete sure dhe me lejen e Zotit do largohet merzia

Lexoje cdo dite deri sa te ndiheni plotesisht optimist me lejen e Zotit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here