Home Këshilla A mendon kur mbush stomakun e ngopesh me ushqim te lezetshem …

A mendon kur mbush stomakun e ngopesh me ushqim te lezetshem …

0 views
0
SHARE

A mendon kur mbush stomakun e ngopesh me ushqim te lezetshem, pastaj kur pi ujin e ftohte e freskon shpirtin, sa te tjere jane te privuar nga kjo knaqesi, ngerniet dhe pirjet e te cileve jane te perziera me dhimbje e semundje?! Hidhi nje veshtrim vetes, pastaj mendo e perkujtoji ata qe humben degjimin e mbeten te shurdher, njihja vleren dy syve te tu me te cilet sheh driten dhe terrin, e kujto ata qe humben te pamurit dhe si peshqesh u mbeti ngjyra e zeze. Po, vetem ngjyren e zeze kane!

” E cilen te mire te Zotit tuaj e mohoni ?” ( Kur`an 55:13 )

SHARE
Previous articlePrinci saudit Muhammed viziton Kishën Kopte në Egjipt
Next articleShiko lëkurën që ke
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here