Home Këshilla A e dini se…

A e dini se…

0 views
0
SHARE

A e dini se…

Hixhama në kokë ndihmon në menjanimin e sulmeve epileptike, stresit, gjendjes migrenoze, përmirsimin e kujteses, pêr më shumë fuqizon trurin i cili konsumon pjesën më të madhe të energjisë së përgjithshme që është prodhuar në trupin e njeriut. Për të qenë më të saktë, truri konsumon 20% të energjisë, përkundër faktit se ai përfaqëson vetëm 2% të peshës së përgjithshme të trupit!

Ndérsa pér të qartësuar dhe mos të mbetet vend për panikë se hixhama mundë të shkakton anemi atëher duhet ta kemi parasysh se 10-20% e gjakut që largohet me hixhame pérmban elemente të gjakut, ndërsa sipas analizave biokimike 80%-90% e mbetjeve të tjera pérbëhen nga mbetjet toksike té cilat jané futur në organizem përmes ushqimit,ajrit, ilaqeve, duhanpirjes, situatave stresuese gjendjeve depresive etj…

Përktheu dhe Përshtati Inf.Qendresa Paqarizi( çertifikuar për Hixhame)

 

SHARE
Previous articleMe hixhame mund te mjekohesh ne keto semundje dhe shume semundje te tjera
Next articleI thati ne gisht
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here