Home Këshilla 5 Këshilla nga një mendjendritur

5 Këshilla nga një mendjendritur

0 views
0
SHARE
Agron Islami

1. Puno shumë!
2. Lutu në detaje!
3. Ndiqe zërin e qetë të intelektit!
4. Braktisi ziliqarët!
5. Guxo dhe mos u frikëso!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here