Home Këshilla Sheroje veten nga Mesyshi (me lejen e Allahut)

Sheroje veten nga Mesyshi (me lejen e Allahut)

0 views
0
SHARE

Sheroje veten nga Mesyshi (me lejen e Allahut)

SHARE
Previous articleShpirti mërzitet
Next articleSi të mbrohesh nga smirkeqi
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here