Home Këshilla Rukje per Femije – Nese nuk ju flen femija ose nuk eshte...

Rukje per Femije – Nese nuk ju flen femija ose nuk eshte i rahatshem ne gjume

0 views
0
SHARE

Rukje per Femije – Nese nuk ju flen femija ose nuk eshte i rahatshem ne gjume


SHARE
Previous articleNgrënia e mishit të bretkosës i shkatërron përgjithmonë spermatozoidët
Next articleMos u pikello! Qetesohu!
“Sikur ndokush prej jush të kishte një lumë përpara shtëpisë së tij dhe të lahej në të pesë herë në ditë, a do të ngelte ndonjë papastërti në trupin e tij?” Thanë: Jo, asnjë papastërti nuk do të mbetej. Tha i Dërguari i Allahut: “Kështu janë edhe pesë namazet me të cilat Allahu fshin gjynahet.” (Buhariu dhe Muslimi)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here