25 C
Kumanovo
Tuesday, June 25, 2019
Home Blog Page 89

Heroi saudit që shpëtoi shumë njerëz në një pomp benzine, humb familjen e tij...

Your browser does not support the video tag. Javën e kaluar, një njeri nga Arabia Saudite kishte shtyer me makinën e tij një makinë...

Sufizmi, lindja dhe evoluimi i tij

Your browser does not support the video tag. Debati mbi “sufizmin” është shumë i hershëm dhe ai shtrihet në disa plane, si në origjinën...

Robit i cili bën hixhame i pastrohet gjaku, forcohet boshti kurrizor dhe i mprehet...

Ibn Abbasi raduAllahu anhu transmeton se Pejgamberi sal-lall-llahu alejhi ue selem ka thënë: ”Robit i cili bën hixhame i pastrohet gjaku, forcohet boshti kurrizor dhe...

Qumeshti i devese dhe urina e tyre,ilaç ?

Allahu i Madhëruar thotë në Kuran: “Vallë, a nuk i shohin devetë, se si janë krijuar?!” . Enes ibën Malik (Allahu qoftë i kënaqur prej...

Refleksione pas vizitës së mbretit Salman në Rusi: kur Moska e humbte Riadin në...

Your browser does not support the video tag. Javën e kaluar, mbreti saudit Salman u përshëndet në Moskë me shumë pompozitet dhe vëmendje mediatike....

Duaja e mrekullive!

Duaja e mrekullive! Thotë shejh Ibn Baz për këtë dua: “Pasha Allahun,sa herë që jam lutur me këtë dua në teshehudin e fundit, për ndonjë vështirësi,...

Fëmija palestinez synon rekordin Guinness me elasticitetin e tij

Shprëndaje në Facebook Cicëro në Twitter Your browser does not support the video tag. Një fëmijë palestinez është duke synuar të hyjë në Librin...

Ky ajet recitohet për çifta që nuk kan fëmijë

Lutja e Hz. Zekerijahut a.s. RABBI LA TEZERNI FERDEN VE ENTE HAJRU’L-VARITHIN. Zoti im,mos më le të vetmuar se Ti je më i miri trashëgues(pas çdo...

HRW: Irani rekruton fëmijët afganë për të luftuar në Siri

Organizata ndërkombëtare për mbrojtjen e të drejtave të njeriut Human Rights Watch (HRW) akuzoi të dielën Iranin për rekrutimin e fëmijëve emigrantë afganë...

Adami, njeriu që kryen 700 rrotullime rreth Qabesë së Shenjtë çdo muaj

Adam Al-Hawwash është një shtetas saudit i moshës së mesme, i cili thotë se kryen rreth 700 tavafe (rrotullime) rreth Qabes së Shenjtë...