30.4 C
Kumanovo
Saturday, July 20, 2019
Home Blog Page 80

Hipertensioni apo shtypja e lartë e gjakut dhe trajtimi me Hixhame

Hipertensioni apo shtypja e lartë e gjakut dhe trajtimi me Hixhame Transmeton Enesi radi Allahu anhu se Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë...

Vendos dorën mbi vendin e dhimbjes dhe thuaj:

Vendos dorën mbi vendin e dhimbjes dhe thuaj: “Bismilah! Bismilah! Bismilah! Eudhu bi-izzetil-lahi ue kudratihi min sherri ma exhidu ue uhadhir.” – Shtatë herë. “Me Emrin e...

Lutjet e të pikëlluarit dhe të atij që ka dhimbje shpirtërore

Lutjet e të pikëlluarit dhe të atij që ka dhimbje shpirtërore: “Allahumme rahmeteke erxhu. Ue la tekilni ila nefsi tarfete ajn. Ue aslih li she’ni kul-lehu....

Kur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaj

Kur ke dhimbje shpirtërore e fizike, thuaj: “Ja hajju ja kajjum, birahmetike estegijthu.” (Sa më shpesh). “O i Përjetshëm dhe Mbajtës i gjithçkaje! Kërkoj ndihmë te...

Kur je i pikëlluar, i mërzitur dhe në vuajtje e dhimbje, thuaj

Kur je i pikëlluar, i mërzitur dhe në vuajtje e dhimbje, thuaj: “La ilahe il-la Allahu el-adhijmu el-halijm. La ilahe il-la Allahu rabbul-arshi el-adhim. La ilahe...

Plotë emocione për familjen saudite dhe shërbëtoren e tyre. Pas 33 vitesh ndahen…

Një video shumë emocionuese është shpërndarë në mediat sociale, duke thyer rekorde klikimesh. Videoja ka të bëjë kur një familje saudite i jep...

Cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj )

Cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj ) “Es-elu Allahe el Adhim, rabbel-arshi el adhim en jeshfijni.” “I lutem Allahut...

Ajeti më madhështor në Kur’an

Ajetul-Kursijji (Ajeti më madhështor në Kur’an) “All-llahu la ilahe il-la Hu. El-hajjul-kajjum. La te-hudhuhu sinetun ue la neum. Lehu ma fis-semavati ue ma fil-erd. Men dhel-ledhi jeshfeu aindehu,...

Rukje kunder hasedit (smires,xhelozise)

Rukje kunder hasedit (smires,xhelozise)

Te duket se cdo gje ka bllokuar dhe asgje nuk mund te besh –...

Te duket se cdo gje ka bllokuar dhe asgje nuk mund te besh – Ka shprese per ty – Kjo eshte per ty Rukje per...