4 C
Kumanovo
Monday, January 21, 2019
Home Blog Page 79

7 Shërimet Profetike që cdo musliman patjetër duhet t’i dij ,ju lutem lexojeni dhe...

7 Sherimet Profetike 1.Mjalti Allahu i Gjithëfuqishëm thotë në Kuran: “Nga barqet e tyre (të bletëve) del pije me ngjyra të ndryshme. Në të ka shërim...

Surja El-Felek në Kur’an është njëra nga suret me të mirë mbrojtëse dhe përdoret...

Surja El-Felek në Kur’an është njëra nga suret me të mirë mbrojtëse dhe përdoret si lutje më efikase ndaj të keqës si dhe recitimi...

Sureja e cila ishte zbritur Muhamedit alejhi selam per efektet negative te syrit te...

Duhet të kemi parasysh efektet negative të magjis si dhe të syrit të keq. Profetit Muhammed s.a.v.s., i është zbritur kaptina 113 Felek me të...

Duaja që i çau tri palë Errësirat

Dëgjoni këtë dua madhështore e cila është Duaja që i çau tri palë Errësirat! Allahu nuk e refuzon duanë tënde nese e thua këtë: Thotë Muhamedi...

Me këto lutje mbrojini gratë dhe fëmijët tuaj. Sepse këto janë lutjet më të...

Xhibrili a.s i kish ardhur Pejgamberit a.s dhe e kish parë të mërzitur. I tha: Ç’është kjo mërzitje në fytyrën tënde o i dërguar...

Pastruesi i Dubait e kthen një çantë plotë me diamante në Polici…dhe njerëzit po...

Një pastrues Indian ishte në detyrë kur hasi mbi një çantë në Al Qusais, Dubai. Për kuriozitet, ai e hapi çantën dhe e...

MJALT PËR PROBLEME NE LUKTH

MJALT PËR PROBLEME NE LUKTH MJALTË ME PJEPËR TË IDHËT , MJALTË ANTI HELICOBACTER PYLORI Përfitimet: -Mostretjen -Fryrjen e lukthit -I thatin në lukth -Mundimet në lukthit -Helicobacter...

Sulme ajrore në Jemen, vriten 20 pjesëtarë të lëvizjes Husi

Në bregun perëndimor të Jemenit janë vrarë të paktën 20 pjesëtarë të Lëvizjes Husi ndërsa dhjetëra të tjerë janë plagosur nga sulmet intensive...

Kenaja ndihmon ne rritjen e flokeve, rrit freskine rinore, permireson te paret, rrit nxitjen...

Natyra e kenase Ne shkallen e pare kenaja eshte e ftohte, kurse ne te dyten e thate. Vetite mjekesore dhe fitoterapeutike te drurit te kenase...

Muslimani nga Arabia Saudite i dhuron veshkën një vajze pa e njohur dhe pa...

Humaniteti nuk njeh kufij. Dashuria ndaj krijesave të Allahut është një nga veprat më të mira të bëra në këtë botë. Ne gjithnjë...