12 C
Kumanovo
Tuesday, April 23, 2019
Home Blog Page 78

Më e mira që mundë të bëni për shëndetin tuaj!

Më e mira që mundë të bëni për shëndetin tuaj! Hixhamja – Freskon organizmin, rrit imunitetin, stabilizon tensjonin, largon stresin, lodhjen, plogështin, marramendjen, forcon shikimin,...

Burimi për recetën e mënjanimit dhe shfuqizimit të magjisë

Burimi për recetën e mënjanimit dhe shfuqizimit të magjisë është transmetuar autentikisht nga Pejgamberi (salallahu alejhi ue selam) në el-Buhari kur ai e largoi...

Problemet gjinekologjike që mundë tē trajtohen me Hixhame:

Problemet gjinekologjike që mundë tē trajtohen me Hixhame: ~Gjakderdhjet vaginale (hemorragjitë e ndryshme të cilat shfaqen si rrezultat i faktorëve të shumtë) ~Kruarjet e mbrendëshme vaginale...

Ky gjum (kajlulja), rinovon fuqine mendore dhe trupore

Gjumi i Kajlules (para apo pas drekes): Gjum i shkurter i cili behet pak para namazit te drekes ose pas tij. Percillet te kete qene...

Rukje e fuqishme per ata qe kane probleme me te ardhurat financiare dhe pune...

Rukje e fuqishme per ata qe kane probleme me te ardhurat financiare dhe pune ( tregti,deshtim biznesi pa shkak e me shkak,falimentim,mosgjetje pune,lodhje gjate...

Shërimi i sihrit me gjethe sena dhe sidër

Magjia e ngrënë është disa pika të vendosura në ushqim ose pije që nuk kanë shije.Qëndron në stomak ose në zorrë dhe mbetet aty...

Rukje e fuqishme kunder renies se flokeve

Rukje e fuqishme kunder renies se flokeve Për ndërprerjen e rënies së flokëve: Duhet ta lyesh lëkurën e kokës me limon duke përfshirë gjithë kokën.Dhe në...

Si behet nje hixhame praktikisht ? (video)

Si behet nje hixhame praktikisht ? (video – english ) Sa i përket ditës kur është më e mirë të praktikohet hixhamja, Ebu Hurejre transmeton...

Hixhame dhe mjekesia Profetike

Hixhame dhe mjekesia Profetike   Imam Ahmedi, El-Hakim i cili e saktëson dhe Ibn Merdeuejh transmetojnë nga Ibn Abbasi (Allahu qoftë i kënaqur prej tyre!) transmeton...

Hipertensioni apo shtypja e lartë e gjakut dhe trajtimi me Hixhame

Hipertensioni apo shtypja e lartë e gjakut dhe trajtimi me Hixhame Transmeton Enesi radi Allahu anhu se Profeti sal-l Allahu alejhi ue sel-lem ka thënë...