8 C
Kumanovo
Monday, February 18, 2019
Home Blog Page 72

Rukje e fuqishme kunder syrit te keq

Rukje e fuqishme kunder syrit te keq Degjoje cdo dite minimumi 3 here ne dite Degjoje cdo dite me kufje .  

Duaja Kur dalim nga shtëpia (Të mjafton, të mbron dhe të udhëzon, dhe të...

Kur dalim nga shtëpia: Muhammedi alejhi selam thotë: ” Kush thotë kur del nga shtëpia: BISMIL-LAHI TEUEKKELTU `ALALL-LLAHI UE LA HAULE UE LA KUUUETE IL-LA BIL-LAHI …i thuhet...

 Si ndodh mësyshi ? Ja cka thonë njerëzit e mencur

Si ndodh mësyshi Ndërsa për mënyrën sesi ndodh, Ibn El-Kajimi thotë: “Nuk ka dyshim se Allahu i Lartmadhëruar i ka krijuar trupat dhe shpirtrat me...

Magjia më e rëndë është ajo kur njeriu ndjehet në këtë gjendje

Sufjani ka thënë: Magjia më e rëndë është ajo kur njeriu ndjehet në këtë gjendje. Profeti (alejhi selam) i tha Aishes: O Aishe, a e...

Ja se për cka mund ta këndosh këtë sure

Thuaj: “Kërkoj mbështetje te Zoti i agimit, që të më mbrojë nga sherri i gjithçkaje që Ai ka krijuar dhe nga sherri i natës,...

Po ta thuash njëqind herë çdo ditë, shejtani nuk mund të të afrohet

Të thuash: “La ilahe il-lall-llahu vahdehu la sherike leh. Lehul mulku ve lehul hamdu ve huve ala kul-li shejin kadir.” Thotë Profeti : “Kush...

Thuaj : Eudhu bil-lahi minesh shejtani rraxhim”, shejtani largohet

Kërkimi mbrojtje nga Zoti. Me të thënë: “Eudhu bil-lahi minesh shejtani rraxhim”, shejtani largohet dhe nuk mund të të afrohet dot. Për këtë ne lexojmë dhe...

Ilaci nëse je i goditur nga syri i keq (2 orë suren felek dhe...

1. Thuaj: “Mbështetem (mbrohem) me Zotin e njerëzve! 2. Sunduesin e njerëzve, 3. Të adhuruarin e njerëzve, 4. Prej të keqes së cytësit që fshihet. 5. I cili...

Të gjithë pyesin si ta përdorim kokërrën e zezë (farën e zezë) ,ja si...

Si ta përdorim? Ti o njeri, që kërkon të gëzosh gjithnjë shëndet patjetër duhet të këmbëgulësh në përdorimin e Farës së Zezë. Rëndësia e Farës...

Përdorni rregullisht këtë farë të zezë, (Habbetus Seuda) sepse ajo përmban në vete ilaç...

Vlera e këtij vaji në hadithet e Muhammedit, alejhi selam Ebu Hurejra (Allahu qoftë i kënaqur prej tij!) ka transmetuar se i Dërguari i Allahut,...