22.2 C
Kumanovo
Thursday, June 20, 2019
Home Blog Page 71

Hixhama relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën, rregullon problemet e gjumit

Hixhama largon toksinat, rritë imunitetin, rritë qarkullimin lokat të gjakut, rregullon energjinë elektromagnetike, balancon funksionin e organeve dhe largon stresin. Nuk ka efekte anësore. Relakson,...

Hixhama dhe masazha i dëbojnë/përzënë exhinët nga trupi

  Hixhama Hixhama është sunnet (traditë) e Pejgamberit alejhi salatu we selam, dhe përgjithësisht njëra nga ilaçet më të mira, kur bëhet fjalë për shëndetin fizik,...

Shenjat dhe simptomet e njeriut të sëmurë nga xhinët/sihri

Sëmundja e të prekurit prej xhinëve ose Sihrit në përgjithësi ka simptome ashtu siç ka simptome dhe shenja çdo sëmundje tjetër trupore, mirëpo duhet...

MËNYRA E SHËRIMIT PREJ PREKJES SË XHINËVE DHE SIHRIT

Parasëgjithash duhet të përmendim faktin se shumica dërmuese e njerëzve që janë të sëmurë prej xhinëve ose kanë Sihër janë njerëz të cilët janë të mangët nga ana...

Si pinte ujë i Dërguari i Allahut (alejhi we selam)?

Si pinte ujë i Dërguari i Allahut (alejhi we selam)? Ai pinte ngadal, dhe jo shpejt sepse kur uji pihet shpejt ai hyn ne lukth...

Regjimi i Assadit vret 100 njerëz nga bombardimet në Gutën Lindore

Së paku 100 njerëz civil, 20 prej tyre fëmijë janë vrarë nga ushtria Siriane gjatë bombardimeve në enklavën që mbahet nga opozita në...

Lumturia e vërtetë dhe qetësia shpirtërore

Lumturia e vërtetë dhe qetësia shpirtërore gjenden në nënshtrimin ndaj urdhrave të Krijuesit dhe Rregulluesit të kësaj bote. Zoti thotë në Kuran: “Vetëm në...

ARTI I LASHTË I SHËRIMIT

ARTI I LASHTË I SHËRIMIT E njohur për shumë shekuj dhe shoqëri të ndryshme tani aplikohet me tē madhe pothuajse nē të gjitha vendet e...

Kurani është shërim nga sëmundjet psikologjike, si stresi, depresioni, ankthi

Kurani është shërim nga sëmundjet psikologjike, si stresi, depresioni, ankthi, tensioni etj. Sot, pothuaj 50 % e atyre që lëngojnë nga probleme të tilla,...

Trajtimi i Helicobacter Pylori-t me terapin e Kupave ( Hixhamen), mjaftê efektive pêr një...

Trajtimi i Helicobacter Pylori-t me terapin e Kupave ( Hixhamen), mjaftê efektive pêr një problem si ky! Helicobacter pylori është prezent në pothuajse gjysmën e...