13.3 C
Kumanovo
Tuesday, April 23, 2019
Home Blog Page 69

Kur shtrihesh në shtrat thuaji këto lutje

Pejgamberi (salall-llahu alejhi ue selem) para se të shtrihej për të fjetur, ulej mbi shtrat, ngrinte shuplakat drejt fytyrës e këndonte suret: “Kul huvallahu ehad”, “Kul...

Rukje shume e fuqishme kunder syrit te keq dhe smires

Rukje shume e fuqishme kunder syrit te keq dhe smires Degjoje cdo dite me sy mbullur ne qetesi me kufje. Nese di te lexosh Kuran lexoj...

Lajmi që nuk do të mund të lind dhe të bëhem nënë më tronditi...

Nuk do të bëhem nënë, lotët e vuajtjes Fillimisht më lejoni t’ju falënderoj për punën që bëni, në ndihmë të çdokujt që i lipset këshilla...

3 Fazat e jetës bashkëshortore !?

Fazat e jetës bashkëshortore !? Faza e parë: Njohja (prej 1 deri në 3 vjet): Kjo është faza e njohjes së bashkëshortëve mes vete, njohja e...

ILAÇI I BRENGAVE DHE I PIKËLLIMIT !

ILAÇI I BRENGAVE DHE I PIKËLLIMIT ! Dijetari Dr. Salih el Megamesi, Allahu e ruajt, thotë: “Merrni nga unë këto dy këshilla, të cilat nuk...

Shtatë fjalë të cilat gruaja dashuron t’i dëgjojë prej teje …

Gruaja është krijuar nga Allahu, qetësi, ngrohje, prehje, frymëzuese dhe fabrikë e dashurisë. Ajo sipas krijimtarisë dhe formësisë së saj, është përplotë emocione, ndaj...

Nëse i ke këto simptome gjatë ditës atëherë kërko trajtim me Kuran(Kuran,dhiker e lutje;rukje...

Simptomet që paraqiten kur njeriu është i zgjuar: 1)      Kokëdhimbje e përhershme: Me kusht që kjo kokëdhimbje të mos jetë si rezultat i dhembjes në...

Thuaja këtë lutje cdo ditë fëmijës e mbron prej shumë sëmundjeve “moderne”

Vendosja dorën në ballë dhe bëjë këtë lutje Mëngjes e mbrëmje thuaje këtë lutje UĬIDHUKE BI KELIMEETIL-LAAHIT-TEEM-MEE-TI, MIN KUL-LI SHEJŤAANIN UE HEEM-MEH, UE MIN KUL-LI ĂJNIN LEEM-MEH.”...

Simptomet që paraqiten në gjumë e që ke nevojë për rukje (lexim Kurani; me...

Simptomet që paraqiten në gjumë: 1)      Kur njeriun nuk e kaplon gjumi një kohë të gjatë duke u munduar që të flen. 2)      Zgjimi i shpeshtë nga gjumi...

Laju me sidër dhe me ujë të kënduar (recitim Kurani)

Njëra prej mënyrave të trajtimit të magjisë me fleta të sidrit është ashtu që merren 7 fleta të thata sidri të cilat bluhen me...