10 C
Kumanovo
Sunday, February 17, 2019
Home Blog Page 64

Te gjithe ata persona intelektual qe merren me dije (nxenes,student,mesuese,profesor,akademik,shkencetar) Degjojeni kete sure qe...

Te gjithe ata persona intelektual qe merren me dije (nxenes,student,mesuese,profesor,akademik,shkencetar) Degjojeni kete sure qe qeteson mendjen,zemren dhe shpirti. Ke mendime fiksive, iluzione,shenja te cmendurise shkaku...

Duaja me rastin e frikës në gjumë

Duaja me rastin e frikës në gjumë Eudhu bi kelimetil lahit tammati, min gadabihi ve ikabihi ve sherri ibadihi ve min hemezatish shejtanin ve en...

Mërzitja

Kur’an: “Dhe vetëm Allahut mbështetjuni, nëse jeni besimtarë të sinqertë” (5: 23) Thënie rreth mërzitjes: El-Fudajli e përshkroi dallimin në mes të ditëve: “Dita e djeshme kaloi,...

Si të bësh një gjumë të thellë , kur nuk mund të bësh gjumë

Si te besh nje gjume te thelle , kur nuk mund te besh gjume Degjoje para se te flesh me kufje

Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me te madh (degjoje minimumi 7 here...

Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me te madh (degjoje minimumi 7 here ne dite ) Pjesa e 2-te Rukje e fuqishme me zhduk...

Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me te madh (degjoje minimumi 7 here...

Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me te madh (degjoje minimumi 7 here ne dite ) Pjesa e 2-te Rukje e fuqishme me zhduk...

Hidhërimi dhe tërbimi për shkak të fëmijëve të gjinisë femërore

“Dhe kur i vjen lajmi për lindje të vajzës, cilit do prej tyre i nxihet fytyra dhe përbrenda mbushet plot hidhërim që zien! Ai...

Ja disa këshilla se si të hiqni dorë nga veset e këqija

Këshilla për largimin e veseve Problemi me veset është se ato shpesh shndërrohen në forcë zakoni. Ne jemi mësuar sesi ato ndikojnë në jetët tona,...

Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me te madh (degjoje minimumi 7 here...

Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me te madh (degjoje minimumi 7 here ne dite ) Rukje e fuqishme me zhduk edhe sihrin me...

Te qaret e femijes, sidomos nese shkon ne shtepine ndokujt (mund te jete shkak...

Shenjat e mesyshit por edhe magjise: hapja e gojes vazhdimisht, gropesine kur nuk eshte i ngopur, panderprere; kruajtja; peshtyerja panderprere; pucrrat ne trup; shenja ne forme...