8.7 C
Kumanovo
Thursday, November 14, 2019
Home Blog Page 4

Simptomat e xhinit të dashuruar

Simptomat e xhinit të dashuruar (المس العاشق, الفاحش, الزاني) Duhet ta përmendim se: Me xhinin e dashuruar mos të mendojmë se vërtetë ai na do...

Bin Selmani në Meke, plotë policë i bëjnë roje…

Princi i Kurorës saudite, Muhammed bin Selman vizitoi kompleksin e Xhamisë së Shenjtë në Mekë – të quajtur ndryshe si Qabe – si për...

Afganistan, Ghani u ofron talebanëve hapjen e zyrave në të gjitha qytetet e mëdha

Presidenti i Afganistanit, Ashraf Ghani i ka ofruar lëvizjes talebane që të hapin përfaqësitë e tyre në të gjitha qytetet e mëdha,. “Nëse talebanët duan...

Kisti Indian është për shtatë shërime

Kisti Indian përmëndet dhe në hadithet e Pejgamberit Muhamed (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të). Nga Umu Kejs Bintu Muhsin thotë: Kam dëgjuar...

Letra e të riut francez i cili u mjekua në spitalin Islam në Endeluz.

Të nderuar lexues, nuk ka dyshim se ajo që do të duhej të ndodh pas leximit të kësaj letre është derdhja e lotëve, për...

Ministri i Emirateve krahason mikpritjen e tyre ndaj Papës dhe mikpritjen e Katarit ndaj...

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-09-23 16:20:31Z | | Ministri i Jashtëm i Emirateve të Bashkuara Arabe, Enver Karkash...

Për çfarë duhet ta urrejnë?

Sa më të shumtë të jenë armiqtë dhe ziliqarët, aq më shumë i ndriçon ylli i suksesit dhe lartësia e emrit të mirë. Ditën...

Rukje e fuqishme kunder magjise se shkelur dhe te sperkatur (Kjo magji tek shqiptaret...

Rukje e fuqishme kunder magjise se shkelur dhe te sperkatur (Kjo magji tek shqiptaret behet me shume) Degjoje cdo dite per t’a larguar Per me...

Paqja e synuar amerikane: vendet arabe duhet t’i paguajnë Izraelit 250 miliard dollarë dëmshpërblime

Një marrëveshja e mundshme e paqes mes Izraelit dhe Palestinës, si një projekt amerikan, i quajtur ndryshe dhe si “Marrëveshja e Shekullit”, përfshin gjithashtu...

PËRDORIMI I MJALTIT PËR SHËRIM

RINGJALLE NJË SUNET: Nr. 53 ⇨ “PËRDORIMI I MJALTIT PËR SHËRIM” Transmetohet nga Ebu Seid el-Hudriu se një njeri erdhi te Pejgamberi, salallahu alejhi ue...