24 C
Kumanovo
Friday, October 19, 2018
Home Blog Page 3

Mos u trishto,nëse …

Nëse e gjithë bota të vihen kundër… Nëse jeta të nxihet nga fatkeqësitë… Nëse hallet dhe problemet të kanë vënë poshtë… Nëse mërzitja dhe stresi të kanë...

Dua nga Pejgamberi salall-llahu alejhi we selem gjatë brengave dhe mërzisë

Dua nga Pejgamberi salall-llahu alejhi we selem gjatë brengave dhe mërzisë Pejgamberi salall-llahu alejhi we selem ka thënë: Njeriun të cilin e godet ndonjë deshperim ose...

Mos u pikëllo!

– Mos u pikëllo! Ngase pikëllimi është sikurse furtuna që prish ajrin, trazon ujin, dhe dëmton lulet në kopshte… – Mos u pikëllo! Kur bën gjynah, pendohu. Kur...

Hixhame per shtimin e spermatozoideve

Hixhame Kjo pike eshte prej pikave me te mira per alergjine, per aknet, per shtimin e spermatozoideve si dhe per shpejtesine e tyre. Gjithashtu eshte...

Mos! Mos jeto në ëndërron e kaluar

Mos…! Ajo që kaloi, mbaroi Të mendosh rreth së kaluarës, të jetosh me të dhe të prezantosh në të, e të dëshprohesh nga të këqijat e...

“Mos u zemëro! Mos u pikëllo!

Mos u pikëllo! Sëmundja shërohet , fatkeqësia largohet Mëkati falet, mëkatari pendohet Borxhi shlyhet, i burgosuri lirohet Mërgimtari kthehet, i varfëri pasurohet …Duhet ta kesh parasysh Kaderin-Përcaktimin e All-llahut… Gjithçka...

Unë di se vetëm qumështi zëvendëson çdo lloj ushqimi e pijeje

Transmetohet nga Ibn Abbasi, radijallahu anhu, se i Dërguari i Allahut, alejhi selam, ka thënë: “Kur Allahu i dhuron dikujt një ushqim, ai le...

Pas pirjes së qumështit shpërlaje gojën

Transmetohet nga Ibn Abasi radijallahu anhu se i Dërguari i Allahut salallahu alejhi ue selem piu qumësht, e shpërlau gojën dhe tha: “(Po shpërlaj...

Kështu janë problemet, zgjidhen me mendje, e jo me forcë

Nganjëherë mundohemi ta hapim derën, e dështojmë. E shtyejm me fuqi, ndjejmë dhimbje… Pastaj zbulojmë që dera hapet nga ana e kundërt, atëherë buzëqeshim. Kështu janë problemet,...

Terapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh.

Terapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh. Me lejen e Allahut kush e prktikon do te ket rezultate te mira. Linkat e ndegjimit te kuranit...