5 C
Kumanovo
Friday, April 19, 2019
Home Blog Page 2

Urtësia e mjekësisë profetike: Mjalti – Dr. John Andrew Morrow

Urtësia e mjekësisë profetike: Mjalti -Dr. John Andrew Morrow Në Kaptinën e Bletës, Allahu i gjithëfuqishëm i përshkruan bletët dhe mjaltin me këto fjalë: “Nga barku i...

Duaja e largimit te stresit dhe depresionit

Duaja e largimit te stresit dhe depresjonit . Thumme ‘ enzelel All-llahu sekinetehu ala Resulihi we alel-muminine ve enzele xhunuden lem terewha we adhebel ledhine...

Thuaje kete lutje per prishjen e mesyshit

O Allah, prishe ajnin (msyshin), i cili: Goditi pasurin dhe e pakësoj atë! Goditi trupin dhe e sëmuri atë! Goditi zemren dhe e pikëlloi atë! Amin

Disa prej shenjave se shtepia eshte e goditir me sihr ose shejtan qe jane...

Disa prej shenjave se shtepia eshte e goditir me sihr ose shejtan qe jane brenda ne të: – Probleme te pa nderprera pa asnje shkak –...

Simptomat e xhinit të dashuruar

Simptomat e xhinit të dashuruar (المس العاشق, الفاحش, الزاني) Duhet ta përmendim se: Me xhinin e dashuruar mos të mendojmë se vërtetë ai na do...

Bin Selmani në Meke, plotë policë i bëjnë roje…

Princi i Kurorës saudite, Muhammed bin Selman vizitoi kompleksin e Xhamisë së Shenjtë në Mekë – të quajtur ndryshe si Qabe – si për...

Afganistan, Ghani u ofron talebanëve hapjen e zyrave në të gjitha qytetet e mëdha

Presidenti i Afganistanit, Ashraf Ghani i ka ofruar lëvizjes talebane që të hapin përfaqësitë e tyre në të gjitha qytetet e mëdha,. “Nëse talebanët duan...

Kisti Indian është për shtatë shërime

Kisti Indian përmëndet dhe në hadithet e Pejgamberit Muhamed (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të). Nga Umu Kejs Bintu Muhsin thotë: Kam dëgjuar...

Letra e të riut francez i cili u mjekua në spitalin Islam në Endeluz.

Të nderuar lexues, nuk ka dyshim se ajo që do të duhej të ndodh pas leximit të kësaj letre është derdhja e lotëve, për...

Ministri i Emirateve krahason mikpritjen e tyre ndaj Papës dhe mikpritjen e Katarit ndaj...

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-09-23 16:20:31Z | | Ministri i Jashtëm i Emirateve të Bashkuara Arabe, Enver Karkash...