12 C
Kumanovo
Tuesday, April 23, 2019
Home Blog Page 18

 Këshillë për ata që thonë…‼️

Këshillë për ata që thonë… Disa të thonë: Burri i saj është më i mirë se burri im. Vajza e saj është më e mirë se vajza...

Hixhame mbreti i cdo mjekësie alternative apo bashkëkohore

Cfarë do të thotë Hixhame? Hixhame (arabisht) do të thotë rregullimi i kapacitetit të gjakut në organizëm me anë të heqjes së qelizave të vdekura...

Mos u mërzit, se ka shumë shkaqe që e lehtësojnë barrën e fatkeqësisë

Mos u mërzit, se ka shumë shkaqe që e lehtësojnë barrën e fatkeqësisë, si p.sh: 1 – Pritja e shpërblimit të Allahut (xh.sh): “Ndërsa të durueshmëve...

Duke menduar për ajetet e Kuranit ! Marre nga libri ”Te mendosh thelle”

Kurani është libri i fundit, që Allahu ka dërguar për të gjithë njerëzit. Çdo njeri, që jeton në tokë, ka përgjegjësi për të mësuar...

Kujtoji te mirat, mos u merzit per sprovat ! Dhjete gjera per te menduar...

Kujtoji te mirat, mos u merzit per sprovat ! Dhjete gjera per te menduar thelle: 1.Mbaje ne mend se Zoti yt i fal ata qe i...

Magjia është prej shkaqeve të ndodhjes së sëmundjes së kancerit

Artikulli: Magjia është prej shkaqeve të ndodhjes së sëmundjes së kancerit. Ligjërues: Shejkh Sulejman err-Rruhejli – All-llahu e ruajt – . “…Ajo (magjia) ndikon në trupet...

Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë hixhame në kokë kur i është bërë...

” Ebu Ubejde radijAllahu anhu e ka përmendur nga Abdurrahman ibn ebi Lejla radijAllahu anhu se Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka bërë hixhame...

Shërimi i plagës sipas mjekësisë profetike

Në Sahih është shënuar se dikush e kishte pyetur Sehl bin Sa’din për mënyrën si është shëruar plaga e të Dërguarit të Allahut kur...

Duaja për mbrojtjen e fëmijëve nga shejtanët dhe syri i keq

Duaja për mbrojtjen e fëmijëve E vëndon dorën e djathtë mbi kokën e fëmijës, dhe ja lexojmë këtë lutje një herë, ose më shumë herë...

Përmende emrin e Allahut para hyrjes në tualet dhe para se të zhvishesh

Ka argument se është e detyrueshme për të përmendur emrin e Allahut në rastin e hyrjes në tualet. Aliu (radijAllahu anhu) ka transmetuar se...