Home Business Ndodhi çfarë ndodhi, mos u dobëso as mos qaj

Ndodhi çfarë ndodhi, mos u dobëso as mos qaj

23
0
SHARE

Ndodhi çfarë ndodhi, mos u dobëso as mos qaj. Mos e lodh veten për gjërat e jetës, ti nuk e dëshiron këtë, por Allahu e do, a e di se çfarë do të thotë që të dëshiroj Allahu?! Do të thotë që të të largojë të keqen më të madhe dhe të japë atë çka është më e mira edhe pse ti nuk di gjë. Ti vetëm mbështetu në Allahun dhe gjithmonë do të jesh nën hijen e shikimin e Tij, ndjeje këtë dhe prite zgjidhjen nga Allahu.

“Por mund ta urreni një gjë, ndërkohë që ajo është e mirë për ju e mund ta doni një gjë, ndërkohë që ajo është e dëmshme për ju. Allahu di, kurse ju nuk dini.” (Bekare: 216)

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here