Home Business Lutja për shërim nga plogështia dhe nga çdo sëmundjeje

Lutja për shërim nga plogështia dhe nga çdo sëmundjeje

23
0
SHARE

Lutja për shërim nga plogështia dhe nga çdo sëmundjeje
“Ennij messenijed-durr-rru ve ente erhamurr-rrahiminë.”
.. أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
“vërtetë më ka kapluar plogështia dhe Ti je më i mëshirshmi i të gjithë mëshiruesve.”
(Enbija, 83)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here